Nieuw hier?

Supernatuurlijk conferentie in Utrecht (27-29 oktober)

Evangelische Kerk Utrecht heeft ons uitgenodigd! Deze kerk organiseert samen met Relational Mission in het weekend van 27-29 oktober een evenement met als thema: Geloof is Super Natuurlijk. Het team van Relational Mission bestaat uit onder meer: Maurice Nightingale en Grantley & Floss Watkins.

De onderwerpen zijn: Wonderen & Tekenen. Waarom? / Doop met de Heilige Geest / Teleurgesteld. En nu? / Met elkaar op avontuur / Stap uit in wonderen en tekenen

Meer informatie en achtergrond nodig? Die vind je op deze website, waar je je ook kunt opgeven:
Supernatuurlijk conferentie in Utrecht

Een inkijkje: “Geloof gaat verder dan alles wat je kunt zien, horen, ruiken en voelen. Het is meer dan het natuurlijke om ons heen. God was er al voor dat er mensen waren en al voor alles wat er om ons heen te zien is. Hij is de bron van al het leven. Omvattender. Groter. Superieur. De kerkvader Augustinus verwoordde dit zo: “Geloof, is geloven in wat je niet ziet”. Dat is wat we bedoelen met supernatuurlijk. Het woord Supernatuurlijk omvat het onzichtbare van het geloof, het onzichtbare van God en de zichtbare wereld om ons heen. Het is Gods supernatuurlijke kracht die alles wat we zien heeft gemaakt. Voor de volgeling van Jezus is er de supernatuurlijke belofte van de Heilige Geest. God die in jou woont. De supernatuurlijke kracht van de Heilige Geest die je in staat stelt het leven als volgeling van Jezus te leven. De supernatuurlijke uitdaging om uit te stappen in evangelisatie en het bidden voor mensen. De supernatuurlijke belofte van wonderen en tekenen. Wonderen als zien dat zieke mensen genezen. Tekenen als het spreken in klanktaal, dromen en profetie die God supernatuurlijk geeft door de kracht van Heilige Geest (…) De kracht van de Heilige Geest verandert alles. Tijdens het Pinksterfeest in Handelingen 2 veranderde het de verweesde, bange, gedesillusioneerde leerlingen van de Here Jezus in een groep mensen die nu diep van binnen wisten wie hun Vader was, die niet meer bang waren en die nieuwe richting voor hun leven ontvingen. Het begin van de kerk!.”