Nieuw hier?

Alpha-senioren start op 21 januari 10:00 uur!

Binnenkort starten we weer met een Alpha cursus in de Wijnstokgemeente.

In de Alpha cursus maken deelnemers op een ongedwongen manier kennis met het Christelijke geloof, ontdekken wat het inhoudt en ervaren ook wat het met je kan doen.

Het is al weer enige jaren geleden dat we als gemeente een Alpha cursus hebben gegeven. Ondertussen is Alpha wel verder gegaan. In Nederland hebben inmiddels meer dan 300.000 mensen een Alpha gevolgd en wereldwijd zijn dat er meer dan 25 miljoen verspreid over 169 landen.

We gaan dit keer starten met een Alpha-senioren, inderdaad gericht op senioren, maar zeker ook open voor mensen die zich nog te jong vinden om als senior door het leven te gaan.

Een gewone Alpha begint met een gezellige maaltijd en wordt meestal ‘s avonds gegeven. Wij geven onze Alpha voor senioren in de ochtend en beginnen die met gezellig koffie drinken, uiteraard met iets lekkers. Er volgt dan een inleiding over het onderwerp, en vervolgens kan hierover verder worden gepraat in kleine groepen van 6-9 personen. Elke geloofsvraag die een deelnemer bezighoudt kan daar gesteld worden en open besproken.

De cursus wordt gegeven op dinsdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur. De cursus start op dinsdag 21 januari met een introductieochtend en wordt daarna wekelijks op hetzelfde tijdstip gehouden.

Deelnemen of iemand uitnodigen?
Meer informatie en ook getuigenissen zijn te vinden op de website van Alpha cursus Nederland (alpha-cursus.nl).

Wie nodig je uit?

Mijn broer nodigde me uit voor de kerstdienst