Nieuw hier?

marriage course

Voor iedereen die getrouwd is, ook als je ervan overtuigd bent dat alles (?) goed gaat, is er de huwelijkscursus. Onderwerpen die aan de orde komen zijn bijvoorbeeld ‘de kunst van het communiceren’, ‘conflicten oplossen’ en ‘goede seks’.

Hoe ziet een avond er uit?. Eerst eten we vanaf 19:30 (met zijn tweeën!). Daarna worden korte inleidingen afgewisseld met oefeningen (gesprekken) die je met zijn tweeën doet. We sluiten de avonden af om 21:45.

De cursus is alleen al de moeite waard omdat het je de gelegenheid geeft 7 avonden ongestoord met zijn tweeën te praten, het is een avondje uit. Mensen van binnen en buiten de gemeente kunnen meedoen, ieder echtpaar is van harte welkom.

De kosten voor de cursus per stel zijn circa: € 85,-
dit is inclusief maaltijden, cursus- en werkboekjes.

Momenteel is er geen cursus gepland, maar neem gerust contact op om te weten te komen wat de toekomstplannen zijn.

Sterke fundamenten leggen
De kunst van het communiceren
Conflicten oplossen
De kracht van vergeving
Ouders en schoonouders
Goede seks
Liefde in actie

Hieronder enige uitspraken van deelnemers na afloop van één van de eerdere cursussen:
Hij (ca. 25 jaar getrouwd): “Ik hield altijd wel van mijn vrouw, maar ze was niet echt speciaal meer voor me. Tijdens de cursus werden echter langzaam allemaal ‘schillen’ uit m’n denken weggenomen en nu ben ik helemaal weg van d’r”.
Zij (ook ca. 25 jaar getrouwd): “Ons huwelijk was net een spetterend fonteintje, maar nu is het een bruisende straal!”
Zij: “Vanavond was er een oefening waarbij hij zei wat hij allemaal in me waardeerde, ik werd er helemaal warm van en werd spontaan weer verliefd op ‘m”.