Nieuw hier?

Inschrijven samenkomst

Je bent van harte welkom in onze zondagse samenkomst.

We volgen de richtlijnen van het RIVM (www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/vragen-antwoorden) en verwijzen je graag naar deze website bij je afwegingen om al dan niet de kerkdiensten te bezoeken: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/risicogroepen.

Je kan je inschrijven als:
– Jij of één van je huisgenoten geen last heeft van verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid en/of temperatuurverhoging.
– Je geen andere ziekteklachten hebt .
– Je de afgelopen 2 weken geen contact hebt gehad met iemand die het nieuwe coronavirus heeft.
– Je korter dan 14 dagen geleden niet uit een regio/land bent teruggekeerd met code ‘oranje’ of ‘rood’.

– Je akkoord gaat met het feit dat de samenkomst live gestreamd wordt en er beeldopname van wordt gemaakt.

Hierbij een inschrijfformulier voor de zondagse samenkomsten:

Maak je deel uit van de Wijnstokgemeente dan kan je je alleen aanmelden op de data dat je volgens de indeling in Groep A of B mag komen.

Ben je gast en wil je graag een samenkomst mee maken dan kan je je aanmelden wanneer je dat wit.

Groep A mag komen op: 6 en 20 september, 4 en 18 oktober, 1 en 15 en 29 november, 13 en 27 december
Groep B mag komen op: 13 en 27 september, 11 en 25 oktober, 8 en 22 november, 6 en 20 december, 3 januari

Let op:

1. Kies de juiste datum.
2. Controleer of de datum bij ‘Booking availability for Zondagse samenkomst on ../../..’ dezelfde is als de gewenste datum. Is dat niet zo druk dan op de knop ‘Choose service date and time’.
3. Je ziet dan hoeveel aanmeldingen er zijn voor de gewenste datum (.. places booked out of .. so far).
4. Vul je email adres, je telefoonnummer (bij Contact number) en je naam in. EN .. ALS JE EEN TAAK HEBT, ZET DAT DAN ACHTER JE NAAM ERBIJ (bv. ‘welkom’, ‘organisatie’, ‘spreker’, ‘muziek’, ‘beamer’, ‘techniek’, ‘leiding’). Want ‘personeel’ valt niet onder het maximaal aantal van 30 personen. En daarom staat onze ‘teller’ dan ook op 45.
5. Ga naar beneden en druk op ‘Aanmelden’.

Heb je een foute inschrijving gedaan en wil je die ongedaan laten maken, mail dan naar:

kantoor@wijnstokgemeente.nl

Service prebooking for Zondagse samenkomst

Booking availability for Zondagse samenkomst on 01/11/2020

25 places booked out of 45 so far

Just fill in this form to book