Nieuw hier?

Inschrijven samenkomst

Je bent van harte welkom in onze zondagse samenkomst.

We volgen de richtlijnen van het RIVM (www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/vragen-antwoorden) en verwijzen je graag naar deze website bij je afwegingen om al dan niet de kerkdiensten te bezoeken: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/risicogroepen.

Je kan je inschrijven als:
je geen last hebt van corona-gerelateerde klachten
o je geen klachten hebt die passen bij corona;
▪ Verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn
▪ Hoesten
▪ Benauwdheid
▪ Verhoging of koorts
▪ Plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping) je hebt corona;
o je huisgenoot geen corona heeft;
o je geen nauw contact bent van iemand met corona. Dit betekent dat je in de buurt geweest van iemand met corona (minimaal 15 minuten binnen 1,5 meter)

– Je akkoord gaat met het feit dat de samenkomst live gestreamd wordt en er beeldopname van wordt gemaakt.

Vanaf 22 augustus mag de zondagse samenkomst live bezocht worden door maximaal 45 personen.
Als je wilt komen dien je je wel van te voren aan te melden via deze pagina.

Maak je deel uit van de Wijnstokgemeente dan kan je je aanmelden op de data dat je volgens de indeling in Groep A of B (zie church app) mag komen.

Groep A mag zich aanmelden voor 19 september en voor 3, 17 en 31 oktober.
Groep B mag zich aanmelden voor 12 en 26 september en voor 10 en 24 oktober.

Voor de betreffende groep: registreer je vóór zaterdag 12.00 uur, want dan kunnen zaterdags van 12.00 tot 20.00 uur, zolang er nog plaats is, ook mensen uit de andere groep zich nog aanmelden.

Ben je gast en wil je graag een samenkomst mee maken dan kan je je aanmelden wanneer je dat wilt.

Let op:

1. Vanaf 7 dagen voor de samenkomst kan je je aanmelden.
2. Je ziet hoeveel aanmeldingen er al zijn voor de gewenste datum (.. plaatsen geboekt van de ..).
3. Vul je email adres, je telefoonnummer (bij Contact nummer) en je naam in.
4. Vink aan dat je geen robot bent.
5. Ga naar beneden en druk op ‘Aanmelden’.

Je krijgt een bevestiging van de boeking op het email adres dat is ingevuld. Daar zit ook een ‘Annuleer boeking’- knop op om de boeking eventueel weer ongedaan te maken.

Lukt het aanmelden niet of zijn er vragen mail naar:
kantoor@wijnstokgemeente.nl

Reservering voor dienst op Zondagse samenkomst

Beschikbare boekingen voor Zondagse samenkomst op 03/10/2021

0 plaatsen geboekt van de 45

Vul het formulier in om te boeken