Nieuw hier?

Inschrijven samenkomst

Je bent van harte welkom in onze zondagse samenkomst.

We volgen de richtlijnen van het RIVM (www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/vragen-antwoorden) en verwijzen je graag naar deze website bij je afwegingen om al dan niet de kerkdiensten te bezoeken: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/risicogroepen.

Je kan je inschrijven als:
je geen last hebt van corona-gerelateerde klachten
o je geen klachten hebt die passen bij corona;
▪ Verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn
▪ Hoesten
▪ Benauwdheid
▪ Verhoging of koorts
▪ Plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping) je hebt corona;
o je huisgenoot geen corona heeft;
o je geen nauw contact bent van iemand met corona. Dit betekent dat je in de buurt geweest van iemand met corona (minimaal 15 minuten binnen 1,5 meter)

– Je akkoord gaat met het feit dat de samenkomst live gestreamd wordt en er beeldopname van wordt gemaakt.

Hierbij een inschrijfformulier voor de zondagse samenkomsten:

Maak je deel uit van de Wijnstokgemeente dan kan je je alleen aanmelden op de data dat je volgens de indeling in Groep A of B mag komen.

Ben je gast en wil je graag een samenkomst mee maken dan kan je je aanmelden wanneer je dat wit.

Groep A mag komen op: 6 en 20 september, 4 en 18 oktober, 1 en 15 en 29 november, 13 en 27 december
Groep B mag komen op: 13 en 27 september, 11 en 25 oktober, 8 en 22 november, 6 en 20 december, 3 januari

Let op:

1. Kies de juiste datum.
2. Controleer of de datum bij ‘Booking availability for Zondagse samenkomst on ../../..’ dezelfde is als de gewenste datum. Is dat niet zo druk dan op de knop ‘Choose service date and time’.
3. Je ziet dan hoeveel aanmeldingen er zijn voor de gewenste datum (.. places booked out of .. so far).
4. Vul je email adres, je telefoonnummer (bij Contact number) en je naam in. EN .. ALS JE EEN TAAK HEBT, ZET DAT DAN ACHTER JE NAAM ERBIJ (bv. ‘welkom’, ‘organisatie’, ‘spreker’, ‘muziek’, ‘beamer’, ‘techniek’, ‘leiding’). Want ‘personeel’ valt niet onder het maximaal aantal van 30 personen. En daarom staat onze ‘teller’ dan ook op 45.
5. Ga naar beneden en druk op ‘Aanmelden’.

Heb je een foute inschrijving gedaan en wil je die ongedaan laten maken, mail dan naar:

kantoor@wijnstokgemeente.nl

Service prebooking for Zondagse samenkomst

Booking availability for Zondagse samenkomst on 06/12/2020

5 places booked out of 45 so far

Just fill in this form to book