Nieuw hier?

Inschrijven samenkomst

Je bent van harte welkom in onze zondagse samenkomst.

We volgen de richtlijnen van het RIVM (www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/vragen-antwoorden) en verwijzen je graag naar deze website bij je afwegingen om al dan niet de kerkdiensten te bezoeken: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/risicogroepen.

Je kan je inschrijven als:
je geen last hebt van corona-gerelateerde klachten
o je geen klachten hebt die passen bij corona;
▪ Verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn
▪ Hoesten
▪ Benauwdheid
▪ Verhoging of koorts
▪ Plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping) je hebt corona;
o je huisgenoot geen corona heeft;
o je geen nauw contact bent van iemand met corona. Dit betekent dat je in de buurt geweest van iemand met corona (minimaal 15 minuten binnen 1,5 meter)

– Je akkoord gaat met het feit dat de samenkomst live gestreamd wordt en er beeldopname van wordt gemaakt.

Hierbij een inschrijfformulier voor de zondagse samenkomsten:

Maak je deel uit van de Wijnstokgemeente dan kan je je alleen aanmelden op de data dat je volgens de indeling in Groep A of B mag komen.

Ben je gast en wil je graag een samenkomst mee maken dan kan je je aanmelden wanneer je dat wilt.

Op 27 juni is er geen samenkomst i.v.m. het Relational Mission familie weekend.
Groep A mag komen op: 4 en 18 juli
Groep B mag komen op: 11 juli

Let op:

1. Vanaf 7 dagen voor de samenkomst kan je je aanmelden.
2. Controleer of de datum bij ‘Beschikbare boekingen voor Zondagse samenkomst op ../../..’ dezelfde is als de gewenste datum.
2. Je ziet hoeveel aanmeldingen er al zijn voor de gewenste datum (.. plaatsen geboekt van de ..).
3. Vul je email adres, je telefoonnummer (bij Contact number) en je naam in. EN .. ALS JE EEN TAAK HEBT, ZET DAT DAN ACHTER JE NAAM ERBIJ (bv. ‘welkom’, ‘organisatie’, ‘spreker’, ‘muziek’, ‘beamer’, ‘techniek’, ‘leiding’). Want ‘personeel’ valt niet onder het maximaal aantal van 30 personen. En daarom staat onze ‘teller’ dan ook op 45.
4. Vink aan dat je geen robot bent.
5. Ga naar beneden en druk op ‘Aanmelden’.

Je krijgt een bevestiging van de boeking op het email adres dat is ingevuld. Daar zit ook een ‘Annuleer boeking’- knop op om de boeking eventueel weer ongedaan te maken.

Lukt het aanmelden niet of zijn er vragen mail naar:
kantoor@wijnstokgemeente.nl

Reservering voor dienst op Zondagse samenkomst

Beschikbare boekingen voor Zondagse samenkomst op 04/07/2021

0 plaatsen geboekt van de 45

Vul het formulier in om te boeken